Рецепт приготування «суп з курчати з вермішеллю»
Інгредієнти:
  • 1 курча
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 - 2 моркви
  • 1 скибочка селери
  • 2 - 3 кореня петрушки
  • 15 - 20 горошин чорного перцю
  • 1 невеликий лавровий листочок
  • 1 - 2 яйця
  • лимонний сік або винна кислота
  • масло
  • дрібно нарізана зелень петрушки.
Курчати промити, залити холодною водою і довести до кипіння. Потім посолити, додати цибулю, моркву, селеру, корінь петрушки, чорний перець і лавровий лист. Курча варити до готовності, потім вийняти, а бульйон процідити і всипати в нього вермішель. Суп доварити і заправити яйцями і лимонним соком або винною кислотою. Курчати розрубати на шматки, відокремити м'ясо від кісток, дрібно нарізати і злегка обсмажити у вершковому маслі. Покласти в супник або розподілити по тарілках. Посипати дрібно нарізаною зеленню і залити супом.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 192 | Теги: суп, Illo
Всього коментарів: 0
avatar