Жовтки розтерти з цукром дочиста, всипати борошно, зверху покласти збиті в круту піну білки, обережно перемішати зверху вниз і спекти з цієї маси 3 однакових коржа. Приготувати крем: 8 жовтків розтерти з цукром, розбавити, помішуючи, гарячим молоком, поставити на пар і варити, безперервно помішуючи, до тих пір, поки маса не загусне і на ложці не буде залишатися густий наліт. Зняти з вогню, остудити і, помішуючи, всипати ванілін. Вершки збити, додати цукрову пудру змішати з яєчним кремом, влити розчинений в 1/2 склянки води желатин. У роз'ємну форму покласти на дно крем, на нього бісквітний корж, і так укласти поперемінно всі коржі, а зверху покласти крем. Поставити на холод на 2 - 3 години, перед подачею викласти на тарілку і полити будь - яким фруктовим соком, краще апельсинным.