Відварити курку з цілою цибулиною і розрізаними вздовж морквою і селерою до готовності, вийняти її, зрізати м'ясо, нарізати його кубиками по 1 см, відкласти, потім звільнити бульйон від варених овочів, процедить.Перловую крупу засипати в окріп, відварити до м'якості, відвар слить.Подготовленную перлову крупу, дрібно нарізану цибулю, перець засипати в бульйон, проварити, додати куряче м'ясо, посолити, покласти в суп окремо цедру лимона і очищену від шкіри і насіння, нарізаний кубиками м'якоть лимона, зняти суп з огня.Желтки (без покриває їх найтоншої плівки) розтерти в чашці, і поступово додаючи по ложечці, розвести їх 0,5 склянки бульйону, а потім влити в суп, розміщувати і подати страву на стіл.