Рецепт приготування «борщ»
Інгредієнти:
  • Яловичина (кісточка)
  • буряк (бажано велика) 1 шт.
  • картопля 3 шт.
  • капуста
  • цибуля 1 шт.
  • часник 2-3 головки
  • оцет 1-2 столові ложки
  • рослинне масло.
Варимо кісточку, через годину додаємо нарізані картоплю, капусту. Сирий буряк чистимо і тремо на середній тертці. Теж саме робимо з морквою. Цибулю і часник ріжемо на маленькі шматочки. У сковороді обсмажуємо цибулю, часник, моркву і буряк, потім додаємо туди оцет. Коли картопля з капустою будуть готові, опускаємо туди піджарку. М'ясо виймаємо і ріжемо на шматочки. Варимо ще хвилин 15. Знімаємо з плити і даємо ще трохи настоятися 10 хвилин.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 352 | Теги: часник, буряк
Всього коментарів: 0
avatar