Рецепт приготування «бульйон з кнелями і півнячими гребінцями»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону м'ясного або курячого
  • 20 г півнячих гребінців
  • 25 г спаржі; для кнельной маси: 30 г м'яса курки
  • 15 г молока
  • 2 г масла вершкового
  • 4 г яйця (білки)
З курячої кнельной маси, підготовленій за рецептом «Бульйон з кнелями» обробити дрібні кнелі за допомогою двох чайних ложок. Зварити головки спаржі і дрібні півнячі гребешки.При подачі гарнір покласти в тарілку і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 254 | Теги: маси, Дрібні
Всього коментарів: 0
avatar