Рецепт приготування «бульйон з локшиною або вермішеллю»
Інгредієнти:
400 г м'ясного бульйону
курячого або з дичини
40 г локшини або вермішелі
Локшину або вермішель покласти в киплячу підсолену воду і варити при слабкому кипінні: вермішель 12-15 хвилин, локшину 20-25 хвилин. При варінні вермішелі води взяти в 6-8 разів більше по відношенню до ваги вермішелі, для того щоб після варіння останню не промивати (промита вермішель невкусна і менш стійка при зберіганні). При масової реалізації бульйону вермішель залити невеликою кількістю гарячого прозорого бульйону і зберігати на водяній бане.Лапшу і вермішель покласти в тарілку і залити прозорим бульоном.Так само можна приготувати бульйон з домашньою локшиною.