Рецепт приготування «бульйон з овочами (кубиками) і рисом»
Інгредієнти:
  • 400 г м'ясного бульйону
  • курячого або з дичини
  • 15 г моркви
  • 10 г ріпи
  • 5 г пастернаку
  • 5 г петрушки
  • 3 г цибулі ріпчастої
  • 5 г квасолі (стручків) і зеленого горошку
  • 3 г шпинату або салату
  • 20 г рису
  • 3 г масла вершкового
Овочі приготувати так само, як для бульйону з овочами за рецептом «Бульйон з овочами (кубиками)». Рис відварити. Рис і овочі зберігати окремо на водяній бане.При подачі в тарілку покласти овочі, рис і налити прозорий бульон.Так само можна приготувати бульйон з овочами і перловою крупою.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 360 | Теги: овочами, Овочі
Всього коментарів: 0
avatar