Рецепт приготування «сьомга від вікторії»
Інгредієнти:
  • 1 норвезька сьомга або форель вагою 1.5-3 кг
  • 2-3 лимона
  • 2 ст.ложки меду
  • 4 ст.л. солі.
Цілу рибину з головою випатрати, очистити, натерти сіллю з медом зсередини і зовні. Лимони нарізати кільцями по 1 см, трохи потиснути руками і цією сумішшю обкласти рибину зовні і всередині. Загорнути все це у фольгу і покласти в холодильник на ночь.Запекать в ГАРЯЧІЙ!(180 градусів) духовці до готовності, близько 1.5 годин. Можна подати гарячої, попередньо вийнявши лимони, чи холодною.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 211 | Теги: лимони, рибину
Всього коментарів: 0
avatar