Рецепт приготування «бульйон з овочами і яйцем (весняний)»
Інгредієнти:
  • 400 г м'ясного бульйону
  • курячого або з дичини
  • 1 яйце
  • 30 г капусти цвітної
  • 30 г моркви
  • 15 г ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 5 г селери
  • 30 г квасолі (стручків) або горошку, свіжого або консервованого
  • 20 г спаржі
  • 10 г шпинату
Овочі підготувати так само, як для бульйону з овочами і зеленню за рецептом «Бульйон з овочами і зеленню (весняний)». Зварити яйця в мішечок і очистити їх від шкаралупи. Зберігати очищені яйця в бульйоні або воді при 35-40°.При подачі в тарілку покласти овочі, яйце і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 169 | Теги: Яйця, овочами
Всього коментарів: 0
avatar