Рецепт приготування «бульйон з овочами і грінками»
Інгредієнти:
  • 400 г м'ясного бульйону; для грінок: 50 г хліба пшеничного
  • 70 г моркви
  • 5 г сиру
  • 12 г масла вершкового
  • 1 г цукру
Моркву нашаткувати соломкою, додати сіль і цукор, припустити з маслом і невеликою кількістю бульйону до готовності, так, щоб до кінця варіння вся рідина выпарилась.Гренки з пшеничного хліба товщиною 5 мм обсмажити на олії з обох сторін, покласти на них шар моркви, посипати тертим сиром, збризнути маслом і зарумянить у жаровій шафі. Перекласти грінки в дрібний сотейник в один ряд з інтервалом в 1-1,5см, полити м'ясним бульйоном з жиром і поставити у жарову шафу на 12-15 минут.Гренки покласти в тарілку і налити прозорий бульон.Так само можна приготувати супи з різними наборами овочів і зелені, наприклад з ріпою, картоплею, кабачками, білокачанної або савойської капустою та бадиллям і борщів зелених. Овочі після припускання можна подрібнити, заправивши за смаком, і вчинити, як зазначено вище.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 303 | Теги: хліба, пшеничного
Всього коментарів: 0
avatar