Рецепт приготування «карамелізовані торт з бананами»
Інгредієнти: - ДЛЯ ТІСТА: 175 г борошна з розпушувачем тіста
- 1/2 ч.л. пекарського порошку
- 75 р коричневого цукру
- 100 г вершкового масла
- 1 ст.л. молока
- 300 мл сметани
- 3 середніх банана ДЛЯ КАРАМЕЛЬНОЇ ГЛАЗУРІ: 225 г цукрової пудри
- 75 г вершкового масла
- 100 г коричневого цукру
- 2 ст.л. сметани
Форму змастіть маслом і посипте борошном. Збийте масло з цукром, щоб вийшла пишна маса, збийте сметану. Перемішайте з розім'ятим бананами. Додайте просіяні сухі інгредієнти молоко. Вилийте у форму і випікайте близько години. Залиште на десять хвилин у формі, потім перекладіть на решітку. Глазур. У каструлі на вогні розтопіть масло і цукор, постійно перемішуючи і не доводячи до кипіння, протягом 2 хвилин. Додайте сметану і дайте закипіти. Зніміть з вогню і змішайте з просіяного цукровою пудрою. Остудіть. Нанесіть глазур на остиглий торт. Попередньо нагрійте духовку до 180 o С. Використовуйте 900-грамову форму для булок.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 196
|