Рецепт приготування «бульйон з овочами і зеленню (весняний)»
Інгредієнти:
  • 400 г м'ясного бульйону
  • курячого або з дичини
  • 30 г капусти цвітної
  • 30 г моркви
  • 15 г ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 5 г селери
  • 30 г квасолі (стручків) або горошку, свіжого або консервованого
  • 20 г спаржі
  • 10 г шпинату
Моркву, ріпу, пастернак нарізати брусочками довжиною 2-2,5 см, товщиною 3 мм і зварити в бульйоні або підсоленій воді до готовності. Цвітну капусту розібрати на качанчики; спаржу нарізати шматочками по 2-2,5 см стручки квасолі - ромбиками або так само, як коріння, листя шпинату - на частини. Кожен вид овочів зварити в підсоленій воді. Овочі, крім шпинату, змішати і зберігати на водяній бані D невеликій кількості бульйону, шпинат зберігати окремо, не нагревая.При подачі в тарілку покласти овочі, шпинат і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: воді, шпинату
Всього коментарів: 0
avatar