Рецепт приготування «мізки смажені в сухарях»
Інгредієнти:
  • 110 г мізків
  • 10 г коріння і цибулі для варіння
  • 5 г оцту
  • 6 г борошна
  • 15 г сухарів
  • 6 г яйця
  • 12 р рослинного сала або вершкового маргарину для смаження
  • 10 г масла вершкового або 15 г зеленого
  • 100 г соусу
  • 150 г гарніру
  • лаврового листа
  • перцю горошком
Зварені половинки мізків просушити, посолити, запанірувати у пшеничному борошні, змочити збитим сирим яйцем, після чого запанірувати в товчених сухарях або крихтах пшеничного хліба і, обсмаживши в жирі, прогріти в жаровій шкафу.При подачі мізки полити олією або покласти на них по шматочку зеленого масла. Соус томатний або червоний з вином подати в соуснику. Гарнір - картоплю смажену, картопляне пюре, зелений горошок або гарнір з двох, трьох або чотирьох різних видів овочів (складний).
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 291 | Теги: масла, гарнір
Всього коментарів: 0
avatar