Рецепт приготування «бульйон з кнелями і овочами (соломкою)»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону м'ясного або курячого
  • 30 г моркви
  • 10 г ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 5 г селери
  • 15 г цибулі порею
  • 5 г шпинату
  • 5 г масла вершкового; для кнелъной маси: 30 г м'яса рябчика або курки
  • 15 г молока
  • 2 г масла вершкового
  • 1 яйце (білок)
Овочі приготувати так само, як для бульйону з овочами за рецептом «Бульйон з овочами (соломкою)»; кнельную масу з курки або дичини обробити у формі пуговок.При подачі в тарілку покласти овочі разом з відваром, кнелі і налити бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 256 | Теги: овочами, масла
Всього коментарів: 0
avatar