Рецепт приготування «вафлі мигдальні»
Інгредієнти: - Для тіста: 2 столові ложки борошна
- 100 г солодкого мигдалю
- 3 зерна гіркого мигдалю
- 150 г вершкового масла
- 150 г 30%-них вершків
- 150 г цукру
- 3 яйця. Для прикраси: 100 г гіркого шоколаду
- 100 г 30%-них вершків.
Очищений від шкірки мигдаль (попередньо ошпарений окропом) розмолоти в порошок, змішати з цукром, розтопленим маслом, вершками і жовтками. Отриману масу збити в міксері до однорідного стану, з'єднати з окремо збитими білками, охолодити. Випікати негайно протягом 2-3 хвилин при температурі 200. Прикрасити збитими вершками, посипати натертим шоколадом.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 242
|