Рецепт приготування «вафлі мигдальні»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 2 столові ложки борошна
  • 100 г солодкого мигдалю
  • 3 зерна гіркого мигдалю
  • 150 г вершкового масла
  • 150 г 30%-них вершків
  • 150 г цукру
  • 3 яйця. Для прикраси: 100 г гіркого шоколаду
  • 100 г 30%-них вершків.
Очищений від шкірки мигдаль (попередньо ошпарений окропом) розмолоти в порошок, змішати з цукром, розтопленим маслом, вершками і жовтками. Отриману масу збити в міксері до однорідного стану, з'єднати з окремо збитими білками, охолодити. Випікати негайно протягом 2-3 хвилин при температурі 200. Прикрасити збитими вершками, посипати натертим шоколадом.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 242
Всього коментарів: 0
avatar