Рецепт приготування «бульйон з кошиками з дичини»
Інгредієнти:
  • 400 г м'ясного бульйону
  • курячого або з дичини
  • по 25 г моркви і ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 5 г шпинату
  • 5 г масла вершкового; для кнельной маси: 60 г м'яса рябчика
  • 30 г молока
  • 5 г масла вершкового
  • 7 г яйця (білку)
Овочі нарізати дрібними кубиками, злегка спасерувати і припустити в бульйоні до готовності (рідина до кінця варіння випарити). Шпинат нарізати, зварити і змішати з овочами. Приготувати кнельную масу з рябчика в згідно з рецептом «Бульйон з кнелями». Маленькі порційні формочки змастити маслом, покласти в них кнельную масу шаром в 5-б мм, а на неї - підготовлені овочі, які покрити зверху шаром кнельной маси (5-6 мм). Прикрасити кошики морквою, зеленню і зварити на водяній бані. Зберігати готові кошички з кнельной маси і овочів в бульйоні на водяній бане.При подачі покласти в тарілку і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 266 | Теги: маси, кнельной
Всього коментарів: 0
avatar