5 г масла вершкового; для кнельной маси: 60 г м'яса рябчика
30 г молока
5 г масла вершкового
7 г яйця (білку)
Овочі нарізати дрібними кубиками, злегка спасерувати і припустити в бульйоні до готовності (рідина до кінця варіння випарити). Шпинат нарізати, зварити і змішати з овочами. Приготувати кнельную масу з рябчика в згідно з рецептом «Бульйон з кнелями». Маленькі порційні формочки змастити маслом, покласти в них кнельную масу шаром в 5-б мм, а на неї - підготовлені овочі, які покрити зверху шаром кнельной маси (5-6 мм). Прикрасити кошики морквою, зеленню і зварити на водяній бані. Зберігати готові кошички з кнельной маси і овочів в бульйоні на водяній бане.При подачі покласти в тарілку і налити прозорий бульйон.