Рецепт приготування «бульйон з овочами (кубиками)»
Інгредієнти:
  • 400 г м'ясного бульйону
  • курячого або з дичини
  • 30 г моркви
  • 20 г ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 10 г петрушки
  • 5 г цибулі ріпчастої
  • по 10 г квасолі (стручків) і зеленого горошку
  • 5 г шпинату або салату
  • 5 г масла вершкового
Моркву, ріпу, пастернак, петрушку нарізати кубиками розміром 5-6 мм, цибулю дрібно посікти і разом злегка спасерувати в сотейнику. Масло повинно бути прозоре (без сироватки). Пасеровані овочі залити прозорим бульйоном так, щоб вони були тільки покриті, і тушкувати на слабкому вогні. До овочів додати нарізані на 3-4 частини стручки квасолі, зелений горошок, шпинат або салат і продовжувати гасіння до готовности.При подачі в тарілку покласти порцію овочів з бульйоном, в якому вони гасилися, і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 198 | Теги: овочів, квасолі
Всього коментарів: 0
avatar