Рецепт приготування «юшка рибальська»
Інгредієнти: - 400 г бульйону (юшки)
- 30 г свіжого судака і миня
- 150 г картоплі
- 20 г цибулі ріпчастої
- 5 г масла вершкового
- перцю горошком
- лаврового листа
- зелені
Дрібну рибу випатрати, добре промити, з'єднати з харчовими відходами, отриманими після обробки миня, і приготувати прозорий бульйон так само, як описано в рецепті «Рибний бульйон (юшка)». Після закінчення варіння бульйон процедить.В бульйон закласти картоплю порожнистими бульбами, цибулю головками, шматки підготовленої риби (судака і миня) і варити 25-30 хвилин, знімаючи з'являється на поверхні піну. За 10-15 хвилин до закінчення варіння додати перець, лавровий лист і соль.После закінчення варіння в бульйон покласти вершкове масло.Подавать юшку з шматками риби, картоплею, цибулею і зеленью.Так само можна приготувати рибальську юшку із сома і щуки.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 237
|