Рецепт приготування «індійський овочевий суп»
Інгредієнти: - На 6 порцій: 6 склянок води
- 4 маленькі картоплини
- 2 середні цибулини
- нарізані кружечками
- 2 моркви
- натерті на тертці
- 2 столові ложки квасолі
- 3 великих помідора
- нарізаних шматочками
- 3-4 штуки гвоздики
- 1/2 чайної ложки солі
- 2 столові ложки вершкового масла
- 4 чайні ложки тертого сиру
- 4 чайні ложки борошна.
Всі компоненти, крім олії, борошна і сиру, скласти в каструлю (квасоля я попередньо відварюю) і варити до готовності. Зняти з вогню. Борошно обсмажити на сухій сковороді, але так, щоб вона не стала коричневою. Потім борошно і масло, додати в суп і варити 5 хвилин. Перед подачею на стіл посипати тертим сиром.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 201
|