Рецепт приготування «індійський овочевий суп»
Інгредієнти:
  • На 6 порцій: 6 склянок води
  • 4 маленькі картоплини
  • 2 середні цибулини
  • нарізані кружечками
  • 2 моркви
  • натерті на тертці
  • 2 столові ложки квасолі
  • 3 великих помідора
  • нарізаних шматочками
  • 3-4 штуки гвоздики
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 4 чайні ложки тертого сиру
  • 4 чайні ложки борошна.
Всі компоненти, крім олії, борошна і сиру, скласти в каструлю (квасоля я попередньо відварюю) і варити до готовності. Зняти з вогню. Борошно обсмажити на сухій сковороді, але так, щоб вона не стала коричневою. Потім борошно і масло, додати в суп і варити 5 хвилин. Перед подачею на стіл посипати тертим сиром.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 201
Всього коментарів: 0
avatar