Рецепт приготування «вуха рядова з морської риби»
Інгредієнти: - 1
- 5 кг риби або 1
- 25 кг філе (приблизно за 0
- 5 кг тріски
- палтуса
- морського окуня)
- 1
- 75 л води
- 2 цибулини
- 0
- 5 моркви
- 3 картоплини
- 4 лаврових листа
- 10-12 горошин чорного перцю
- 1 цибуля-порей
- 1 корінь петрушки
- 2 ст. ложки кропу
- 4-5 тичинок шафрану
- 2 ч. ложки солі
- 4 скибочки лимона.
У підсолений окріп покласти нарізаний кубиками картоплю, нарізані соломкою моркву і петрушку, дрібно нарізану цибулю, прокип'ятити 10-15 хвилин на помірному вогні до напівготовності картоплі, потім закласти всі прянощі, крім кропу і частини порею, а через 3 хвилини - нарізану великими шматками рибу і продовжувати варити ще 8 хвилин на помірному вогні. Досолити за смаком. За хвилину до готовності покласти кріп і цибулю-порей. Дати настоятися 5-8 хвилин, покласти лимон.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 193
|