Рецепт приготування «вуха рядова з морської риби»
Інгредієнти:
  • 1
  • 5 кг риби або 1
  • 25 кг філе (приблизно за 0
  • 5 кг тріски
  • палтуса
  • морського окуня)
  • 1
  • 75 л води
  • 2 цибулини
  • 0
  • 5 моркви
  • 3 картоплини
  • 4 лаврових листа
  • 10-12 горошин чорного перцю
  • 1 цибуля-порей
  • 1 корінь петрушки
  • 2 ст. ложки кропу
  • 4-5 тичинок шафрану
  • 2 ч. ложки солі
  • 4 скибочки лимона.
У підсолений окріп покласти нарізаний кубиками картоплю, нарізані соломкою моркву і петрушку, дрібно нарізану цибулю, прокип'ятити 10-15 хвилин на помірному вогні до напівготовності картоплі, потім закласти всі прянощі, крім кропу і частини порею, а через 3 хвилини - нарізану великими шматками рибу і продовжувати варити ще 8 хвилин на помірному вогні. Досолити за смаком. За хвилину до готовності покласти кріп і цибулю-порей. Дати настоятися 5-8 хвилин, покласти лимон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 193
Всього коментарів: 0
avatar