Рецепт приготування «мізки, запечені з шинкою»
Інгредієнти:
  • 75 г мізків
  • 30 г шинки вареної
  • 80 г картоплі
  • 20 г сметани
  • 1 яйце
  • 10 г сиру
  • 10 г масла вершкового
  • лаврового листа
  • перцю горошком
  • меленого перцю
  • зелені
Мізки зварити в підсоленій воді без оцту, потім порубати не дуже дрібно, посипати сіллю, перцем і дрібно нарізаною зеленню петрушки або зеленим луком.Вареную шинку і варену картоплю, нарізані дрібними кубиками, заправити сметаною, посолити, додати сирий яєчний жовток і перемішати. Після цього безпосередньо перед запіканням ввести в суміш збиті в густу піну яєчні белки.Половину цієї суміші покласти рівним шаром на змащену вершковим маслом порціонну сковороду; поверх суміші також шаром - підготовлені мізки, а на них іншу суміш. Все це посипати тертим сиром, скропити розтопленим вершковим маслом і запікати в жаровій шафі протягом 15-20 минут.Подать мізки, полив маслом, на тій же сковороді, на якій вони запікалися.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 258 | Теги: маслом, мізки
Всього коментарів: 0
avatar