Рецепт приготування ««картошка»»
Інгредієнти: - 2 пачки печива типу "Ювілейне" (200-хсот грамові)
- пачка вершкового масла
- 40 шт.грецких горіхів
- півсклянки варення (полуниця або агрус або на крайняк малина)
- коньяк за смаком
- какао-порошок
- цукор-пісок.
Горіхи та печиво змолоти на м'ясорубці, додати трохи розм'якшене масло, варення, коньяк, можна додати лимонний сік, добре перемішати, скачати в кульки діаметром сантиметрів по 5 і обкачати в какао змішаному з цукровим піском. Перед вживанням всередину обов'язково дати застигнути в холодильнику. Бажаю успіхів!
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 236
|