Рецепт приготування ««картошка»»
Інгредієнти:
  • 2 пачки печива типу "Ювілейне" (200-хсот грамові)
  • пачка вершкового масла
  • 40 шт.грецких горіхів
  • півсклянки варення (полуниця або агрус або на крайняк малина)
  • коньяк за смаком
  • какао-порошок
  • цукор-пісок.
Горіхи та печиво змолоти на м'ясорубці, додати трохи розм'якшене масло, варення, коньяк, можна додати лимонний сік, добре перемішати, скачати в кульки діаметром сантиметрів по 5 і обкачати в какао змішаному з цукровим піском. Перед вживанням всередину обов'язково дати застигнути в холодильнику. Бажаю успіхів!
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 236
Всього коментарів: 0
avatar