Рецепт приготування «суп-пюре з салату»
Інгредієнти: - 150 г салату латуку або 150 г ромена
- 20 г борошна
- 15 г масла вершкового
- 75 г молока
- 1 яйце
- 7 г рису або перлової крупи
Салат латук або ромен занурити в киплячу воду на 1-2 хвилини, відкинути на друшляк, дати стекти воді і припустити з маслом протягом 15-20 минут.Подготовленную зелень з'єднати з білим соусом, приготованим на бульйоні або молочному соусі, і варити при слабкому кипінні 15-20 минут.Массу пропустити через протиральну машину і знову нагріти до кипіння, додаючи бульйон або молоко для отримання необхідної консистенции.Заправить суп сумішшю молока з яйцем, або сливками.В тарілку з супом покласти відварений рис або перлову крупу.Этот суп можна приготувати на молоці (суп-крем).
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 210
|