Рецепт приготування «пшоняна каша з корицею»
Інгредієнти:
  • 80 г пшона
  • 230 г молока
  • за 15 г вершкового масла і цукру
  • 1 г кориці в порошку
Пшоно перебрати і промити. Потім засипати крупу у посуд з киплячим молоком, додати вершкове масло і цукор (по 1/3 норми), сіль і варити кашу, закривши посуд кришкою, при слабкому кипінні протягом 11/2 часа.При подачі вершкове масло нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки не випарується вся волога, а масло не набуде світло-коричневого кольору. Полити цим гарячу кашу маслом і посипати його цукром, змішаним з корицею.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 170 | Теги: посуд, масло
Всього коментарів: 0
avatar