Рецепт приготування «суп-пюре зі свіжих помідорів»
Інгредієнти: - 150 г помідор
- 10 г цибулі порею
- 20 г борошна
- 10 г рису
- 20 г масла вершкового
- 40 г сметани
Злегка пасеровану на олії цибулю порей разом з нарізаними помідорами припустити і протерти через сито. Окремо відварити рис для гарніру. З бульйону і паесерованной борошна (без жиру) приготувати білий соус, дати йому прокипіти, додати протерті помідори і варити 15-20 хвилин, видаляючи з'являється на поверхні піну. Після закінчення варіння суп процідити через сито, заправити сіллю, додати сметану, шматочки вершкового масла і розмішати до утворення однорідної массы.При подачі в тарілку з супом покласти відварений рис.Суп-пюре з помідорів можна також приготувати на молоці (суп-крем) і подати до нього грінки (18 м).
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 209
|