Рецепт приготування «овочевий шашлик»
Інгредієнти: - Баклажани 5 шт.
- помідори 10 шт.
- болгарський перець 10 шт.
- соняшникова олія
- оцет
- реган
- сіль.
Підготувати вугілля, як на звичайний шашлик. Нанизати на шампури баклажани, болгарський перець, помідори. Обов'язкова умова - кожен овоч окремо, інакше якісно приготувати не вдасться. Обсмажувати починають з баклажанів, причому бажано, щоб вугілля ще горіли. Обсмажувати овочі необхідно до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Ще теплі продукти необхідно очистити від обгорілої шкіри, у перцю видалити серцевину. Все дрібно порубати і перемішати, добавити олію, оцет, сіль і реган (попередньо дрібно порізаний) за смаком.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 291
|