Рецепт приготування «салат "буковина"»
Інгредієнти:
  • 150 г картоплі
  • 100 г свіжого або консервованого стручкового перцю
  • 100 г моркви
  • 125 г копченої ковбаси
  • 100 г зеленого горошку
  • 30 г зеленої цибулі
  • сіль - за смаком.
В українській кухні дуже поширені закуски, тобто страви, попередні основної їжі. До холодним страв та закусок відносяться: салати (рибні, грибні, овочеві та м'ясні), різноманітні грибні та овочеві кашки, меживо, холодні рибні та м'ясні страви, рулети, ковбаси. Особливо популярною закускою були потапці - підсмажений хліб з салом, шинкою, сиром, помідорами, цибулею.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 207 | Теги: овочеві, Создать флешку
Всього коментарів: 0
avatar