Рецепт приготування «безопарний спосіб приготування тіста»
Інгредієнти:
  • 30 - 50 гр. свіжих дріжджів
  • 0
  • 5 літра молока
  • 250 г вершкового маргарину
  • 2 - 3 столові ложки цукру
  • сіль на кінчику ножа
  • 2 столові ложки рослинного масла
  • пшеничного борошна стільки, щоб вийшло тісто консистенції густої сметани
  • але не міцне
  • приблизно 700 - 800 р.
При цьому способі всі компоненти замішуються відразу. В теплій воді (30 - 35оС) розчинити дріжджі, цукор, додати яйця, всипати борошно і замісити тісто. Далі все слід робити так само, як і при приготуванні опарного тіста. Дуже важливо правильно визначити момент, коли тісто готове до оброблення. Проте які - небудь поради тут дати важко, оскільки навички цей набувається тільки з практикою.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 177 | Теги: тісто, приготування
Всього коментарів: 0
avatar