Рецепт приготування «бутерброд з сосисками і хріном»
Інгредієнти: - 1 батон
- 7 сосисок
- 150 г вершкового масла
- 1 столова ложка тертого хрону
- 3 огірка свіжих або солоних
- 1/2 невеликої банки консервованого зеленого горошку
- 1 столова ложка майонезу.
З батона зрізати всі кірки, обрівняти краї так, щоб вийшов прямокутний брусок, розрізати його по горизонталі на 3 пласта, кожен з них злегка змастити вершковим малому і злегка зарумянить в духовці. Остудити і на несмазанную бік пластів нанести ножем 100 р масла, розтертого з хріном. Суміш злегка посолити. Уздовж всіх пластів, посередині, укласти рівною смужкою нарізані кружальцями варені і очищені від шкіри сосиски, укладаючи кружечки сосисок так, щоб один знаходив на інший. Вздовж одного краю з корнета узорной трубочкою красиво викласти пюре з протертого через друшляк зеленого горошку, змішаного з майонезом. Інший край пласта покрити смужкою рубаних кубиками огірків, очищених від шкіри. Готові пласти нарізати поперек на рівні смужки шириною в 2 пальця.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 165
|