Рецепт приготування «бульйон з овочами (фермер)»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону м'ясного або курячого
  • 30 г моркви
  • 20 г ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 40 г картоплі
  • 25 г помідор
  • 5 г масла вершкового
  • зелені
Морква, пастернак і ріпу нарізати кружечками розміром 1,5-2 см, а ріпу - скибочками. Овочі злегка спасерувати і варити в бульйоні 5-6 хвилин, після чого додати картоплю, так само нарізаний, і зварити до готовності. Окремо припустити помідори, очищені від шкірки і насіння і нарізані кубиками. Листочки зелені ошпарить.При подачі в тарілку покласти овочі, зелень і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 192 | Теги: зелені, ріпу
Всього коментарів: 0
avatar