Рецепт приготування «бульйон з омлетом з цвітної капусти»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону м'ясного або курячого
  • 75 г капусти цвітної (для гарніру)
  • зелені; для омлету: 25 г капусти цвітної
  • 10 г соусу
  • 15 г молока або вершків
  • 1 яйце
  • 1 г масла вершкового
Пюре з цвітної капусти з'єднати з молочним соусом середньої густоти, додати молоко або вершки, яєчні сирі жовтки, посолити і приготувати омлет в порційних формах, як описано в рецепті «Бульйон з яєчним омлетом». Окремо зварити нарізані качанчики цвітної капусти і обшпарити листочки петрушки.Так само можна приготувати омлет з спаржи.При подачі в тарілку покласти омлет, цвітну капусту, зелень і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 201 | Теги: капусти, цвітної
Всього коментарів: 0
avatar