Рецепт приготування «бульйон з омлетом з цвітної капусти»
Інгредієнти:
400 г бульйону м'ясного або курячого
75 г капусти цвітної (для гарніру)
зелені; для омлету: 25 г капусти цвітної
10 г соусу
15 г молока або вершків
1 яйце
1 г масла вершкового
Пюре з цвітної капусти з'єднати з молочним соусом середньої густоти, додати молоко або вершки, яєчні сирі жовтки, посолити і приготувати омлет в порційних формах, як описано в рецепті «Бульйон з яєчним омлетом». Окремо зварити нарізані качанчики цвітної капусти і обшпарити листочки петрушки.Так само можна приготувати омлет з спаржи.При подачі в тарілку покласти омлет, цвітну капусту, зелень і налити прозорий бульйон.