Рецепт приготування «розсольник домашній»
Інгредієнти:
  • 40 г капусти
  • 100 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 30 г петрушки
  • 10 г селери
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 20 г цибулі порею
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г маргарину столового
  • 10 г сметани
  • зелені
Розсольник домашній готують на м'ясному бульйоні з яловичиною, свининою, бараниною, а також на рибному бульйоні або на воде.Капусту, коріння і цибулю нашаткувати. Коріння і цибулю спасерувати на жирі. Огірки нарізати так само, як для розсольнику московського, а картопля - часточками або брусочками.В киплячий бульйон або воду покласти свіжу білокачанну капусту, довести до кипіння, додати пасеровані коріння, картопля, огірки і продовжувати варіння ще 20-25 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покласти сіль і заправити суп кип'яченим процідженим огірковим рассолом.Подавать зі сметаною і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 225 | Теги: капусту, коріння
Всього коментарів: 0
avatar