Рецепт приготування «бульйон з омлетом і овочами (соломкою)»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону м'ясного або курячого
  • 30 г моркви
  • 10 г ріпи
  • 10 г пастернаку
  • 5 г селери
  • 15 г цибулі порею
  • 5 г шпинату
  • 5 г масла вершкового; для омлету: 30 г шпинат (листя)
  • 1 яйце
  • 25 г молока
  • 4 г масла вершкового
Нарізати і підготувати овочі так само, як для бульйону з овочами (соломкою); омлет зі шпинатом приготувати, як описано в рецепті «Бульйон з різним омлетом».При подачі покласти в тарілку гарнір і налити прозорий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 291 | Теги: масла, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar