Головна сторінка
Список рецептів
Зв'язок з адміністрацією
Реєстрація
|
Вхід
Кухар-ЮА
Кухар-ЮА
Головна
»
Статті
»
Перші страви
Рецепт приготування «бульйон з омлетом і спаржею»
Інгредієнти:
400 г бульйону м'ясного або курячого
50 г головок спаржі; для омлету: 15 г томат-пасти
25 г вершків або бульйону
1 яйце
1 г масла вершкового
1 г цукру
Для гарніру відварити головки спаржі і приготувати омлет з томатом так само, як омлет з шпинату за рецептом «Бульйон з різним омлетом». Омлет нарізати у формі брусків. При подачі в тарілку покласти гарнір і налити прозорий бульйон.
Категорія:
Перші страви
|
Додав:
nataliycom
(13.11.2014)
Переглядів:
266
|
Теги:
спаржі
,
омлет
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити