У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 141-150
Сторінки: « 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 »

Інгредієнти: Яйця вода сіль цукор борошно рослинне масло. Все це кинути за смаком, змішати міксером і порціями і виливати смажити в сковороді, потім в них покласти за смаком: сир(творог) або смажене м'ясо, або варення, замотати і можна їсти. ...
Другі страви | Переглядів: 285 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 ст. борошна 1 ч.л. солі 3 ст.л. цукру 1/2 ч.л. соди 2 злегка збитих яйця 3 ст.л. розтопленого масла 2 ст. молока. Просіяти борошно ще раз з сіллю, цукром і содою. Окремо змішати яйця, масло, молоко і влити цю суміш в борошно. Як слід розмішати. Налити...
Другі страви | Переглядів: 322 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 склянки молока 2 склянки борошна 1 яйце сіль цукор пісне масло сода гашене оцтом 2 баночки ікри масло вершкове. Спекти звичайні млинці, промазати їх вершковим маслом і тонким шаром викласти ікру на кожен млинець. Можна прикрасити зеленню чи густим майонезом. ...
Другі страви | Переглядів: 233 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 10 шт. млинців 500 р. печінки яловичої або телячої 3 варених яйця цибулина 250 р. майонезу. печінка Відварити, пропустити її через м'ясорубку разом з яйцями, дрібно порізати цибулю і обсмажити, додати його в отриманий фарш, заправити його майонезом і перемішати. Укладати шарами млинці і фарш. Отриманий пиріг...
Другі страви | Переглядів: 213 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 75 г мізків 30 г шинки вареної 80 г картоплі 20 г сметани 1 яйце 10 г сиру 10 г масла вершкового лаврового листа перцю горошком меленого перцюзелені Мізки зварити в підсоленій воді без оцту, потім порубати не дуже дрібно, посипати сіллю, перцем і дрібно нарізаною зеленню петрушки...
Другі страви | Переглядів: 257 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г мізків 10 г коріння і цибулі для варіння 50 г хліба пшеничного 1 яєц (жовток) 5 г лимонного соку 25 г масла вершкового 10 г сиру 100 г соусу білого 75 г соусу білого з жовтками лаврового листа перцю Яловичі, свинячі або баранячі мізки зварити, як...
Другі страви | Переглядів: 261 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 140 г мізків 10 г коріння і цибулі для варіння 5 г оцту 6 г борошна пшеничного 7 г маргарину вершкового 10 г масла вершкового 150 г гарніру 75 г соусу лаврового листа перцю горошком меленого перцю зелені Охолоджені варені мізки нарізати уздовж скибочками завтовшки близько 1 см,...
Другі страви | Переглядів: 233 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 130 г мізків 10 г коріння і цибулі для варіння 5 г оцту 30 г печериць або білих грибів 100 г соусу 100-150 г гарніру лаврового листа перцю горошком зелені Сирі мізки, очищені від плівок цілими або половинками покласти в посуд з холодною водою (1 - 1,5 л...
Другі страви | Переглядів: 199 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 110 г мізків 10 г коріння і цибулі для варіння 5 г оцту 6 г борошна 15 г сухарів 6 г яйця 12 р рослинного сала або вершкового маргарину для смаження 10 г масла вершкового або 15 г зеленого 100 г соусу 150 г гарніру лаврового листа перцю...
Другі страви | Переглядів: 291 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г баранячих нирок 400 г помідорів 1 столова ложка винного оцту 50 р зеленого цибулі перець сіль за смаком. Промиті нирки нарізати шматочками вагою 20 - 30 г, посипати сіллю, перцем, нанизати на шампури. Смажити в грилі протягом 20 - 25 хвилин при температурі 190. Готовий шашлик...
Другі страви | Переглядів: 309 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)