Рецепт приготування «голуби по - монастирськи»
Інгредієнти:
  • 2 тушки голубів
  • 5 - 6 столових ложок олії
  • 300 р. дрібних головок цибулі
  • 300 р. грибів
  • 2 столові ложки жиру
  • сіль
  • чорний мелений перець.
Тушки голубів випатрати і промити. Посолити зовні і всередині і посипати чорним перцем. Покласти в неглибоку каструлю й обсмажити в олії до утворення золотистої скоринки. Потім додати і обсмажити очищені головки цибулі. Окремо підсмажити дрібно нарізані гриби в жирі і додати в каструлю з голубами. Залити 1 склянкою гарячої води, щільно закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні. Голубів розрізати на 2 частини по довжині. Подавати в гарячому вигляді з рисом, заправленим олією.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 225 | Теги: голубів, олії
Всього коментарів: 0
avatar