Рецепт приготування «шашлик з нирок»
Інгредієнти:
  • 350 г баранячих нирок
  • 400 г помідорів
  • 1 столова ложка винного оцту
  • 50 р зеленого цибулі
  • перець
  • сіль за смаком.
Промиті нирки нарізати шматочками вагою 20 - 30 г, посипати сіллю, перцем, нанизати на шампури. Смажити в грилі протягом 20 - 25 хвилин при температурі 190. Готовий шашлик зняти з шампурів, викласти на блюдо, полити оцтом, посипати рубаним зеленим луком. Окремо подати нарізані помідори.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 310 | Теги: протягом, посипати
Всього коментарів: 0
avatar