Рецепт приготування «мізки смажені»
Інгредієнти:
  • 140 г мізків
  • 10 г коріння і цибулі для варіння
  • 5 г оцту
  • 6 г борошна пшеничного
  • 7 г маргарину вершкового
  • 10 г масла вершкового
  • 150 г гарніру
  • 75 г соусу
  • лаврового листа
  • перцю горошком
  • меленого перцю
  • зелені
Охолоджені варені мізки нарізати уздовж скибочками завтовшки близько 1 см, посолити, посипати перцем, запанірувати у пшеничному борошні і підсмажити з жиром з обох боків до утворення рум'яної корочки.При подачі на блюдо, тарілку або порціонну сковороду поруч зі смаженою картоплею або картопляним пюре покласти скибочки смаженого мізків, полити їх розтопленим вершковим маслом і посипати дрібно подрібненою зеленню петрушки або кропом. До мізків можна подати часточку лимона (1/6 шт.) або соус томатний.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 234 | Теги: мізків, перцю
Всього коментарів: 0
avatar