Рецепт приготування «солянка донська»
Інгредієнти:
  • 95 г осетрини
  • 47 м головизни
  • 20 г моркви
  • 15 г петрушки
  • 35 г цибулі ріпчастої
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г каперсів
  • 25 г маслин
  • 8 г оливок
  • 40 г помідор
  • 25 г томат-пюре
  • 12 г масла вершкового
  • 1 лимона
  • лаврового листа
  • перцю
  • зелені
Моркву, петрушку нарізати кружальцями або скибочками, лук нашаткувати і всі разом спасерувати на жирі. Пасеровані коріння покласти в киплячий рибний бульйон, довести знову до кипіння і додати інші продукти (гарнір, осетрину). Помідори нарізати на кружечки і додати в солянку за 5-10 хвилин до закінчення її варіння. Варити і подавати солянку, як зазвичай.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 363 | Теги: солянку, спасерувати
Всього коментарів: 0
avatar