Рецепт приготування «філе рябчика зі свіжими грибами»
Інгредієнти:
1 рябчика
15 г масла вершкового
20 г кнельной маси
20 г паштетної маси
1 яйце
20 г хліба пшеничного
50 р соусу ;для волована: 80 г картоплі
1 яйце
5 г масла вершкового
40 г білих грибів
10 г вершків або сметани
Філе рябчика нафарширувати паштетної масою, змішаної з кнельной масою, змочити в яйці і запанірувати в хлібних крихтах. Потім смажити в сотейнику з маслом до готовности.Отдельно приготувати волован з картопляного пюре і зарумянить його в жаровій шкафу.При подачі волован наповнити смаженими білими грибами, заправленими вершками або сметаною, помістити його на блюдо, а на волован покласти смажене філе. Навколо волована налити трохи соусу з мадерою.