Рецепт приготування «філе рябчика зі свіжими грибами»
Інгредієнти:
  • 1 рябчика
  • 15 г масла вершкового
  • 20 г кнельной маси
  • 20 г паштетної маси
  • 1 яйце
  • 20 г хліба пшеничного
  • 50 р соусу ;для волована: 80 г картоплі
  • 1 яйце
  • 5 г масла вершкового
  • 40 г білих грибів
  • 10 г вершків або сметани
Філе рябчика нафарширувати паштетної масою, змішаної з кнельной масою, змочити в яйці і запанірувати в хлібних крихтах. Потім смажити в сотейнику з маслом до готовности.Отдельно приготувати волован з картопляного пюре і зарумянить його в жаровій шкафу.При подачі волован наповнити смаженими білими грибами, заправленими вершками або сметаною, помістити його на блюдо, а на волован покласти смажене філе. Навколо волована налити трохи соусу з мадерою.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 188 | Теги: рябчика, волован
Всього коментарів: 0
avatar