У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 121-130
Показано матеріалів: 121-130
Інгредієнти: 475 г крупи 715 г води Підготовлену підсмажену крупу всипати в киплячу під солену воду і варити так само, як і «Гречана каша». Води для заварки взяти на 5-6% більше, ніж для каші з сирої крупи, внаслідок випаровування вологи (при підсмажуванні вага крупи зменшується приблизно на 10% від... |
Інгредієнти: 200 г готової каші 30-40 г сметани Гарячу кашу, покладену в тарілку і приготовлену за рецептом «Гречана каша», полити сметаною або окремо подати сметану в соуснику. |
Інгредієнти: 200 г готової каші 15 г масла вершкового або іншого жиру 1 яйце Готову гарячу розсипчасту кашу перед подачею заправити розтопленим вершковим, топленим маслом або вершковим маргарином, покласти на тарілку і посипати рубаними крутими яйцями. ... |
Інгредієнти: 200 г готової каші 200 г молока Готову гарячу розсипчасту кашу покласти на тарілку і залити гарячим молоком, а охолоджену кашу - холодним. Молоко можна подати окремо в молочнику або склянці. |
Інгредієнти: 200 г готової каші 40 г мізків або печінки 25 г цибулі 15 г масла топленого Сирої яловичий, телячий або баранячий мозок або печінку нарізати скибочками, посолити і смажити з топленим маслом. Так само на олії підсмажити нашатковану ріпчасту цибулю. Підготовлені продукти нарубати ножем, перед подачею підігріти і... |
Інгредієнти: 200 г готової каші 15 г масла вершкового або іншого жиру Перед подачею гарячу кашу покласти на підігріту тарілку і полити вершковим або топленим маслом, яловичим, баранячим або свинячим салом. На каіу можна покласти шматочок вершкового масла; допускається також полити кашу соняшниковою або конопляною олією, вершковим, маргарином столовим... |
Інгредієнти: 200 г готової каші 8 г яйця 20 г хліба пшеничного 15 г масла топленого 30 г сметани З гречаної дробленої крупи (проділ) зварити в'язку кашу на молоці. Гарячу кашу покласти рівним шаром (20-30 мм) у змащений маслом сотейник з низькими бортами або на деко і охолодити. Охолоджену... |
Інгредієнти: 100 г вівсяних пластівців 2 ст. ложки борошна 3 ст. ложки натертого сиру (Чеддер оптимально) 1 жовток 3 ст. ложки молока 1 ст. ложка масла (вершкового) сіль сода. Змішати вівсяні пластівці, борошно, сир, сіль, соду, масло і добре вимішати. Негайно додати молоко. Замісити тісто і розкачати в тонкий... |
Інгредієнти: Все для млинчиків якщо немає готових. 1 упаковка шпинату 2 банки печериць майонез або сметана сіль перець приправи. Порізати шпинат і печериці на шматочки середньої величини і тушкувати з сметаною або майонезом - хто більше любить. Сіль, приправи - теж за смаком. Потім взяти млинець і покласти начинку... |
Інгредієнти: Для млинцевого тесту: 1 літр молока 4 яйця 500 гр. борошна сіль. Начинка: варене куряче м'ясо змішати зі смаженими грибами. На розпеченій сковороді спекти млинці. Всередину покласти начинку, загорнути конвертиком і укласти в посуд. Начинку приготувати так: на вершковому маслі обсмажити цибулю і гриби. Сіль і перець за... |