Рецепт приготування «баклажани до горілочки»
Інгредієнти:
  • На 2 кг баклажанів: 5 зубчиків часнику
  • 2столовых ложки солі
  • 1.5 столові ложки цукру
  • 3 стіл. ложки 6% - ого оцту
  • перець горошком за смаком.
Баклажани промити, відрізати зелений хвостик, нарізати в довжину скибочками по 0,5 см, скласти в каструлю, посолити і перемішати. Залишити на 2 години, потім обсмажити на соняшниковій олії з двох боків до золотистої скоринки. Часник дрібно нарубати. У каструлі викласти шарами: шар баклажанів, посипати часником, знову шар баклажанів.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 237 | Теги: шар, баклажанів
Всього коментарів: 0
avatar