Рецепт приготування «нирки телячі смажені в сухарях»
Інгредієнти:
  • 150 г телячих нирок
  • 5 г борошна
  • 10 г яйця
  • 20 г сухарів
  • 12 г комбижира свинячого
  • 15 г масла зеленого
  • 100 г гарніру
  • зелені
Сиру телячу нирку распластать так само, як для «Нирки телячі або свинячі смажені з помідорами» , або нарізати поперек на скибочки товщиною близько 10 мм по 2-3 на порцію. Підготовлені одним з цих способів нирки посолити, обсипати пшеничного борошном, змочити в сирих збитих яйцях і запанірувати в сухарях. Обсмажити нирки про обох сторін на сковороді з жиром до утворення рум'яної скоринки, після чого довести до готовності у жаровій шкафу.При подачі покласти нирки на блюдо, гарнірувати смаженою картоплею у вигляді соломки, кульок, брусків або стружки. Прикрасити гілочками зелені петрушки, листям салата.Отдельно на розетці подати шматочок зеленого масла і часточку лимона.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 595 | Теги: нирки, зелені
Всього коментарів: 0
avatar