Рецепт приготування «грінки з гречаної каші»
Інгредієнти:
  • 200 г готової каші
  • 8 г яйця
  • 20 г хліба пшеничного
  • 15 г масла топленого
  • 30 г сметани
З гречаної дробленої крупи (проділ) зварити в'язку кашу на молоці. Гарячу кашу покласти рівним шаром (20-30 мм) у змащений маслом сотейник з низькими бортами або на деко і охолодити. Охолоджену кашу викласти на стіл, розрізати на скибочки по 30-40 г, товщиною 10 мм, квадратної або прямокутної форми, змочити в сирому яйці і запанірувати в крихтах пшеничного хліба. Обсмажити грінки на топленому маслі. Подавати зі сметаною як самостійну страву, а також до щам, борщу, рассольнику замість пиріжків.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 225 | Теги: АТХ склад гексана, пшеничного
Всього коментарів: 0
avatar