У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 101-110
Сторінки: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 18 19 »

Інгредієнти: 80 г пшона 230 г молока за 15 г вершкового масла і цукру 1 г кориці в порошку Пшоно перебрати і промити. Потім засипати крупу у посуд з киплячим молоком, додати вершкове масло і цукор (по 1/3 норми), сіль і варити кашу, закривши посуд кришкою, при слабкому кипінні...
Другі страви | Переглядів: 170 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г пшона 300 г води 500 г молока 30 г цукру Підготовлене пшоно варять у підсоленій киплячій воді протягом 8-10 хвилин. Після цього воду швидко злити, додати цукровий пісок, гаряче молоко і доварити кашу при слабкому кипінні. ...
Другі страви | Переглядів: 196 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г пшона 720 г води Підготовлене пшоно всипати в киплячу підсолену воду (5-6 л води і 50-60 г солі на 1 кг пшона). При варінні пшона в такій великій кількості води послаблюється специфічний неприємний смак і запах крупи. Варити, помішуючи, при слабкому кипінні 5-6 хвилин. Після цього...
Другі страви | Переглядів: 275 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 260 г готової каші 60 г моркви 15 г масла топленого 5 г яйця 20 г сухарів 75 г соусу сметанного Сиру очищену моркву нашаткувати скибочками або соломкою і припустити з маслом і невеликою кількістю води (5% олії і 10% води від ваги моркви), потім пропустити через протиральну...
Другі страви | Переглядів: 291 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 65 г крупи 170 г молока або води 10 г цукру 5 г масла вершкового 8 г яйця 60 г яблук або груш свіжих 5 г сметани 4 г сухарів 75 г фруктового соусу Зварити на молоці або воді в'язку кашу з рису, пшона або манної крупи, додати...
Другі страви | Переглядів: 161 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 г готової каші 15 г масла топленого 10 г яйця 10 г родзинок 10 г цукру 5 г сухарів 5 г сметани в'язку пшоняну кашу, зварену на молоці, розведеному водою, додати очищений від гілочок і вимитий ізюм, яйця, збиті з цукром, і перемішати. Далі поступити так само,...
Другі страви | Переглядів: 259 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 70 г крупи 75 г молока 60 г води 100 г гарбуза 10 г цукру 10 г яйця або 3 г яєчного порошку 35 г сметани 15 г масла вершкового або топленого 5 г сухарів Очищену від кірок і насіння гарбуз нарізати на дрібні кубики, опустити в киплячу...
Другі страви | Переглядів: 259 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 5 пучків черемші 1-2 столові ложки томатної пасти 2 столові ложки соняшникової олії сіль перець Відварити черемшу (бажано без зелених листочків) в киплячій підсоленій воді кілька хвилин, щоб на смак вона не була жорсткою і в теж час не була м'якою. Виловити її на глибоку тарілку, дати...
Другі страви | Переглядів: 181 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 пучка черемші рослинне масло соєвий соус. Після того як стебла черемші промиті (вони практично без землі), просушені серветкою або рушником порізати стебла і листочки. На сковорідку налити олії і викласти туди зелену масу. Обсмажити на середньому вогні поки зелена маса не помітно зменшиться в обсязі. Після цього...
Другі страви | Переглядів: 312 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 170 гусака або 155 г качки 5 г жиру птиці 5 г масла вершкового 185 г яблук 1 г цукру. Птицю смажити, як описано в рецепті «Картопля тушкована з куркою в молоці». Яблука (краще антонівські) очистити від шкірки, розрізати на дві або чотири частини і видалити насінну...
Другі страви | Переглядів: 183 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)