У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 111-120
Показано матеріалів: 111-120
Інгредієнти: 170 г гусака або 155 г качки 5 г жиру птиці 5 г масла сливичного 150 г гарніру Птицю смажити, як описано в «Картопля тушкована з куркою в молоці». При подачі гусака чи качку покласти на блюдо з тушкованою капустою і полити м'ясним соком і олією. ... |
Інгредієнти: 100 г гусака або качки копчених 10 г масла вершкового 100 г соусу 25 г червоного вина 40 г моркви 15 г петрушки і селери 20 г цибулі саджанця 100 г чорносливу 1 г мускатного горіха 1 г кориці. Спасерувати на олії моркву, петрушку, селеру, нарізані часточками, і... |
Інгредієнти: 100 г гусака або 100 г копченої качки 150 г тушкованої капусти 5 г масла вершкового 20 г м'ясного соку зелені. Готову тушковану капусту покласти в сотейник, поверх неї покласти нарізану на порції копчену птицю, закрити посуд кришкою і тушкувати у жаровій шафі, поки птах не стане мягкой.При... |
Інгредієнти: 155 г качки або 170 г гусака 5 г жиру птиці 2 мандарина або 1 апельсин 10 г червоного вина 75 г соусу 5 г цукру 150 г гарніру. Смажену тушку гуски або качки розрубати на шматки (по 2 шматка на порцію), залити соусом з мандариновий цедрою і... |
Інгредієнти: Гречка «Екстра» яка вариться в пакетиках сосиски 2 шт. яйця 2 шт. томатний соус гострий 1 ст. ложка сіль перець Поки готується гречка (10 хвилин), змішати яйця і томатний соус однорідну масу,дрібно нарізати сосиски. Влити приготовану суміш в гречку, насипати сосиски і ретельно перемішати. Рівномірно розкласти цю... |
Інгредієнти: 1 1/2 склянки молока 3 ст. л. гречаної крупи 2 ст. л. цукру цедра лимонна 2 яйця 50 г родзинок 1 ст. л. масла. Влити в каструльку 1 1/2 склянки молока, покласти одну столову ложку дрібного цукру і трохи натертої лимонної цедри, поставити на вогонь. Коли закипить, покласти... |
Інгредієнти: 12 дрібних помідорів 200г гречаної крупи 120г сметани сіль зелень петрушки. Зварити розсипчасту гречану кашу.Вымыть помідори, зрізати з них верхівки і вийняти серцевину, залишивши досить товсті краю. Серцевину протерти через сито, змішати з кашею, підсолити, нафарширувати помідори, накрити кожен зрізаною верхівкою, покласти в сотейник, запекти трохи, а потім,... |
Інгредієнти: 120 г готової каші 80 г сиру 20 г яйця 10 г цукру 5 г сухарів 35 г сметани 15 г масла топленого або вершкового Готову розсипчасту гречану кашу (теплу або охолоджену) змішати з пропущеним через м'ясорубку сиром, додати яйця, сіль, цукор, сметану і перемішати. Масу розкласти рівним... |
Інгредієнти: 200 г готової каші 10 г борошна 40 г яйця 10 г масла вершкового 20 г хліба пшеничного 15 г жиру для фритюру 100 г соусу рисову, пшоняну або манну в'язку кашу, охолоджену до 60-70°, додати яєчні жовтки, вершкове масло і добре перемішати. Формувати вироби у формі кульок... |
Інгредієнти: 1 стакан гречаної крупи 2 1/2 склянки води 50 р. вершкового масла сіль. Крупу перебрати, обсмажити. Воду закип'ятити, посолити, додати масло, всипати крупу, перемішати і варити на несильному вогні на чавунній підставці. Коли вода вбереться в крупу, поставити горщик (чавунець) в духовку і довести кашу до готовності. Подавати... |