Рецепт приготування «запіканка пшоняна з гарбузом»
Інгредієнти:
  • 70 г крупи
  • 75 г молока
  • 60 г води
  • 100 г гарбуза
  • 10 г цукру
  • 10 г яйця або 3 г яєчного порошку
  • 35 г сметани
  • 15 г масла вершкового або топленого
  • 5 г сухарів
Очищену від кірок і насіння гарбуз нарізати на дрібні кубики, опустити в киплячу воду або молоко, додати сіль, цукор і довести до кипіння. У суміш всипати підготовлене пшоно і варити кашу до готовності. В охолоджену до 70° кашу додати сирі яйця, перемішати, викласти на деко, змащене маслом і посипану меленими сухарями. Поверхню каші розрівняти, змастити сумішшю яйця із сметаною і запекти в жаровій шафі. Подати запіканку зі сметаною, маслом, молочним або сметанним соусом.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 259 | Теги: Яйця, сметаною
Всього коментарів: 0
avatar