Інгредієнти: 1 качан кукурудзи 20 г масла вершкового або 50 г соусу молочного Зварити качани кукурудзи і зняти з них зерна. Перед подачею заправити вершковим маслом або молочним соусом.Для варіння придатна тільки молода, молочної зрілості кукурудза в качанах. ... |
Інгредієнти: 1 качан кукурудзи 20 г масла вершкового або 50 г соусу молочного У качанів кукурудзи зрізати стебло так, щоб не відпали листя, і зварити в підсоленій воді до готовності. При подачі видалити листя, покласти качани на тарілку, окремо подати шматочок вершкового масла.Для варіння придатна тільки молода, молочної зрілості... |
Інгредієнти: 140 г вареної кукурудзи (зерен) 15 г масла вершкового 25 г томат-пюре 20 г цибулі ріпчастої 3 г борошна пшеничного перцю зелені Зварити качани кукурудзи молочної стиглості і зняти з них зерна.Приготовить томатний соус, додати підсмажену ріпчасту цибулю і заправити пшеничним борошном і перцем. Покласти в соус зерна... |
Інгредієнти: 1 качан кукурудзи 10 г жиру для фритюру; для тіста: 20 г борошна 5 г олії соняшникової 20 г молока 1 яйце; для салату: 75 р свіжих помідор 5 г олії соняшникової 5 г оцту 3%-ного перцю Зварені в підсоленій воді качани кукурудзи молочної стиглості очистити від листя,... |
Інгредієнти: 150 г кукурудзи 200 г молока 10 г масла вершкового 8 г борошна; для грінок: 25 г хліба пшеничного 25 г молока 1 яйце 2 г цукру 8 г масла вершкового Свіжі зернятка кукурудзи молочної стиглості, тільки що відокремлені від качанів, зварити в молоці і, не зливаючи останнього,... |
Інгредієнти: 150 г кукурудзи 75 г соусу молочного 1 яйце 10 г масла топленого або вершкового 2 г олії соняшникової 15 г жиру для фритюру 20 г крихт білого хліба 6 г борошна 15 г зелені петрушки 40 г сметани або 75 г соусу томатного Зігріти консервовану кукурудзу в... |
Інгредієнти: 50 г пшона 100 г молока 10 г цукру 40 г яйця 30 г сметани 10 г борошна 15 г масла вершкового або 40 г сметани Зварити з пшона в'язку кашу молочну з додаванням цукру за рецептом «Пшоняна каша з молоком» і дати їй охолонути до 60-70°. Після... |
Інгредієнти: 200 г готової каші 200 г молока Готову кашу подати холодної або гарячої, так як і «Гречана каша з молоком», з молоком. |
Інгредієнти: 400 г пшона 720 г води В посуд з киплячою водою покласти сіль, цукор і після розмішування всипати промите пшоно і варити кашу. |
Інгредієнти: 65 г пшона 100 г гарбуза за 75 г молока і води 5 г цукру 15 г масла вершкового Сиру гарбуз або кабачки, очищені від шкірки і насіння, пропустити через м'ясорубку з рідкою сіткою, покласти в кипляче молоко, розбавлене водою, додати сіль, цукор і нагрівайте, довести до кипіння.... |