Рецепт приготування «рубець , запечений з квасолею»
Інгредієнти:
  • 140 г рубця
  • 10 г коріння і цибулі
  • 80 г квасолі
  • 30 г молока
  • 15 г масла вершкового
  • 100 г соусу
  • 5 г яйця
  • 5 г сметани
  • лаврового листа
  • кмину
  • перцю горошком
  • зелені
Квасоля (зерно) зварити до м'якості в воді і відкинути на друшляк. Половину всієї кількості цієї квасолі протерти і приготувати з неї густе пюре з молоком. Решту квасолю з'єднати з нарізаним великої локшиною вареним рубцем, додати соус томатний або сметанний з цибулею і, перемішуючи, прокип'ятити. Покласти суміш на змащену жиром порціонну сковороду, покрити шаром пюре з квасолі, зрівняти поверхню і змастити її яйцем, збитим зі сметаною. Запекти в жаровій шафі до утворення на поверхні пюре рум'яної скоринки. Подати рубець в тій же посуді, у якій його запікали, полив маслом і посипавши зеленню петрушки або кропом.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 170 | Теги: fantomes electriques, квасолі
Всього коментарів: 0
avatar