Рецепт приготування «горбуша домашнього посолу»
Інгредієнти:
  • 1 кг сирого філе горбуші
  • 3 столові ложки цукру
  • 3 столові ложки солі
  • кріп
  • за 1 столової ложки солодкої і гострої гірчиці
  • 2 столові ложки оцту
  • 125 мл рослинного масла.
Ціле філе покласти в підходящу форму (щоб залишилося мінімум місця), рясно змастити соняшниковою або оливковою маслом. Цукор, сіль і кріп перемішати і засипати філе цією сумішшю. Покрити плівкою і витримати в холодильнику 2 дні. Нарізати тонкими пластиками і подавати з соусом: змішати гірчицю, оцет, масло і кріп. Можна при засолюванні додати велику кількість різної дрібно нарубаної зелені.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 226 | Теги: філе, кріп
Всього коментарів: 0
avatar